Persondata

Persondatapolitik

For at handle varer i eLoppens Webshop, skal du registreres som kunde, og det nødvendiggører afgivelse af en række personoplysninger, som vi registrerer.Disse oplysninger er blandt andet navn, adresse, telefonnummer, og mailadresse.

Vi indsamler og registrerer personlige oplysninger enten med det formål at kunne levere den bestilte ordre, eller til brug for interne markedsundersøgelser og statistik, eller for at kunne tilsende dig nyhedsbreve og andre informationer om eLoppen, såfremt du har anmodet om det. Når vi indsamler personoplysninger via eLoppens Webshop, sikrer vi, at du bliver informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Du kan til enhver tid meddele eLoppen, at du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve eller andre henvendelser fra os.

Oplysninger afgivet til eLoppen videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos eLoppen har du altid ret til at gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis der er behov for det, har du krav på at få rettet i dine personlige oplysninger. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret.